Villkor & Avtal

Villkor & Avtal

SKRIVA AVTAL

Avtal

Vi på Najs.nu vill att ni ska känna er trygga och säkra på att vi står för det vi säger. Vi upprättar alltid ett avtal för varje studentbokning. Avtalet innehåller regler och information som måste följas av båda parterna. En studentrådgivare samt ansvarig person för studentflaket skriver under avtalet tillsammans. Ansvarig person som skriver avtalet måste vara 18 år fyllda. Alla villkor och regler angående betalning och utförande hittar ni under länken.

[dg attachment_pg="false" paginate="true" new_window="true" columns="5" ids="802"]

 

Det är endast en person som får stå som ansvarig när ni skriver avtal med oss. För att det inte ska uppstå några komplikationer med t.ex. betalningar inom klassen eller klasserna har vi tagit fram ett förslag på avtal som ni kan använda er av.

[dg new_window="true" attachment_pg="false" paginate="true" columns="5" ids="824"]

 
Försäkring

För er trevnad och säkerhet erbjuder vi även försäkring på utrustningen vi hyr ut. När ni beställer ett Studentflak får ni uträknat vad försäkringen skulle kosta er. Självklart inget som är ett måste men finns som ett bra alternativ till våra kunder. Lastbilarna vi hyr ut är fullt försäkrad utan kostnad men skulle ni mot förmodan ta sönder något kan ni komma att behöva ersätta kostnaden för reparation eller nyköp.

Om olyckan är framme hänvisar vi er till er hemförsäkring som brukar täcka de skador ni kan åstadkomma.

Läs mer om er hemförsäkring på ert försäkringsbolags hemsida.

 

Fråga direkt!

Har ni några frågor eller funderingar gällande något utav avtalen, tveka inte att skicka in en fråga så återkommer vi så fort som möjligt!

Kontakta oss

 

info@najs.nu

070-444 60 74

 

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?