Hur går det till?

Det ska vara enkelt och kul att ta studenten!

Nedan går vi detaljerat igenom hur du som student bokar Stockholms bästa studentflak på ett enkelt och säkert sätt. Vi vill att våra studenter ska känna sig hörda och få ut allt på studentdagen. Vi vet att det är en stor dag för dig och vi vill vara med dig och fira den på bästa sätt.

Säkerhet är något som vill utstråla till våra kunder. När vi kommer överens om ett avtal som ska upprättas vill vi att ni ska känna er trygga och nöjda med ert köp. Vi visar därför våra regler på sidan och är tydliga med att visa upp dem då vi inte döljer några extra kostnader eller försöker lura studenter.

Vi finns tillgängliga dygnet runt på telefon och mejl och när du blivit tilldelad en studentrådgivare är du välkommen att kontakta personen när du vill.

Frågor är något vi främjar och vill att ni ställer oss direkt när de uppstår för att undan gå alla misstag och missförstånd.

Följ stegen i ordning nedan från dag ett till studentdagen och kontakta oss vid övriga frågor och funderingar.

Hur går det till

Nedan förklarar vi kortfattat processen hur ni går tillväga från idag fram till studenten.

Steg 1

Var ute i god tid!

Inom Stockholm bokas de första studentflaken redan ett år före studentdagen. Vi på Najs.nu rekommenderar er därför att vara ute med er bokning i god tid för att säkra ert perfekta studentflak före alla andra.

Boka studentflak

 

Steg 2

Vi kontaktar er och bestämmer ett första möte för en introduktion där vi lär känna varandra och diskuterar tankar och förväntningar.

Steg 3

Vi designar tillsammans med er studentflaket precis som ni vill ha det.

Ni kan enkelt med hjälp av vår kalkylator räkna på vad just ert studentflak kommer kosta.  Vid andra förslag som inte står kontakta oss för att se om vi kan hitta en lösning för att skapa ert studentflak.

Vi på Najs.nu erbjuder som högst studentflak med max antal på 140 personer. Studentflak större än 90 personer får ej vistas i stan.

För att boka ett studentflak 90+ kontakta oss på.

Kontakt

Steg 4

En överenskommelse görs och vi binder ett avtal mellan parterna.

Villkor & Avtal

Steg 5

Vi erbjuder fyra olika Betalningsmetoder

Swish
Betalning kan ske till vårt swish konto. Glöm inte skriva ner skola och klassens namn som referens på betalningen.

Kontant
Vi godkänner även kontant betalning. Här går det inte att dela upp betalningen utan totalbeloppet betalas direkt.

Internetbetalning
Ni kan göra en internetbetalning till vårt konto. Glöm inte skriva ner skola och klassens namn som referens på betalningen.

Faktura
Betalning på faktura kan ske via internet och er internetbank. Betalning sker mot vårt bankgirokonto vilket framgår på er faktura. Det är väldigt viktigt att ni anger rätt fakturanummer när ni utför er betalning så att vi vet vilket flak er betalning avser.

Kostnader

Betalningsprocessen består av två steg.

Steg ett är Delbetalning.

Vi träffas upp för att skriva avtal på bäst lämpad plats för er. Vi har tillgång till mötesplats i Solna men är väldigt flexibla. Kontraktet skrivs av er ansvariga person som måste fyllt 18 år och ha med sig legitimation vid avtals tillfället. När avtalet är godkänt och underskrivet av båda parterna debiterar vi klassen/klasserna på 5000 kronor totalt som ska vara oss tillhanda 30 dagar senare och är vår säkerhet till er som kunder.

Steg två är Slutbetalning

Slutbetalning skall vara oss tillhanda senast 30 dagar innan ni tar studenten. Skulle dessa villkor inte följas av någon som helst anledning kommer ni bli avbokade och ni debiteras enligt allmänna villkor.

Slutbetalningen innebär att ni betalar totalsumman av ert studentflak minus 5000 kronor som ni har delbetalat innan. Ni har Bytesrätt fram till den slutgiltiga betalningen ska ske, vilket betyder att ni kan uppgradera eller nedgradera studentflaket vid behov.

Villkor & Avtal

 

Steg 6

För att vi tillsammans med våra chaufförer och DJ:s ska kunna leverera allt som ni vill ha det ber vi er fylla i ett leveransformulär.

Ni skriver tillsammans i klassen ner all relevant information som ni vill att vi ska veta för att vara förberedda och göra studentdagen till den bästa i era liv. Information som vilken tid ni springer ut och kontaktperson för chauffören är ett måste.

Leveransformulär

Flakvärd
På order från Polisen och Transportstyrelsen måste ni välja ut en Flakvärd till studentflaket. Flakvärden ska ha fyllt 25 år och infinna sig på studentflaket under hela firandet för att motverka olyckor. Vid bokning av DJ så representerar han studentflaket som flakvärd.

Färdväg
Självklart får ni lägga upp en speciell rutt för just ert studentflak. Går man i en skola i stan åker dem flesta studentflaken samma väg eftersom man inte får befinna sig på alla gator i stan. Platserna där studentfirandet i stan brukar äga rum är Skanstull, Medborgarplatsen, Stureplan och Kungsträdgården m.m.

För er som planerar på att åka utanför stan så har ni alla möjligheter att åka precis som ni vill med undantag för motorväg och motortrafikled. Vi på Najs.nu hjälper er mer än gärna att planera upp en bra färdväg som vi informerar chauffören om. Det går även bra för er att ge chauffören en egen väg om ni önskar det. 

Steg 7

Flaket anländer för uppställning & dekoration

Ni designar själva hur ni vill att studentflaket ska se ut! Dekorationer som t.ex ballonger, plakat och björkris är några av alla möjligheter ni har… Det enda kravet vi ställer på er är att dekoreringen inte påverkar lastbilens karosseri eller den utrustningen som monterats upp av oss.

Traditionsenligt är det släkt och vänner som dekorerar flaket med banderoller och vepor som klassen förberett veckorna innan. Eventuell musikutrustning som har blivit bokad finns redan monterad på flaket och är testad i god tid innan utspringet. Studenterna har flaket totalt i 5 timmar vilket innebär att själva färden pågår i ca 3 timmar. OBS: Det går inte att dekorera flaket dagen innan.

Steg 8

Avstigning
Studentflaket kommer att befinna sig på upphämtningsplatsen som ni har angivit i leveransformuläret då hyrestiden är slut. Dekorationer som ni vill spara ber vi er ta med direkt då vi omedelbart börjar städa studentflaket efter att firandet är slut.

Vi på Najs.nu önskar er en fortsatt trevlig studentdag!

 

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?