Högtalarpaket

Bra utrustning är allt.

Studenten handlar om att få synas och höras utåt. Att få visa vilket bra jobb man gjort från början till slutet i skolan. Att få känna glädje och lyckorus till den dunkande musiken från högtalarna.

Vi erbjuder våra studenter olika slags högtalarpaket med kända märken som JBL, Mackie och DB Technologies.
Nedan ser ni en lätt specifikation på vad vi rekommenderar för högtalarpaket till de olika studentflaken.

För bästa möjliga upplevelse kontakta oss nedan så skräddarsyr vi fram det bästa högtalarpaketet för ert studentflak. Beställ Stockholms bästa högtalarpaket till det bästa priset.

Paket S

Det här paketet består av två aktiva 15″ högtalare med inbyggda basmembran. Det passar perfekt för det mindre studentflaket ca 20 personer. Aux-sladd som kopplas in i telefonen.

4 500 kr

Paket M

Det här paketet består av två aktiva högtalare med inbyggda basmembran samt två extra baslådor för extra bra tryck. Det passar för alla typer av studentflak men rekommenderat för 20 - 30 personer. Aux-sladd som kopplas in i telefonen eller beställa DJ.

5 500 kr

Paket L

Det här paketet består av två kraftfulla passiva högtalare med fyra inbyggda basmembran samt två baslådor med kraftfullt ljud. Rekommenderat för 30 - 60 personer. Aux-sladd som kopplas in i telefonen eller beställa DJ.

7 500 kr

Paket XL

Det här paketet består av fyra kraftfulla passiva högtalare med sex inbyggda basmembran samt två extrema baslådor för det ultimata ljudet. I denna bokning ingår det även DJ, skummaskin, rökmaskin och extra elverk. Rekommenderas för 60 - 100+ studentflak. DJn spelar den hetaste, senaste partymusiken blandat med grymma studentlåtar så att ni kan fokusera på att njuta av studenten och slippa allt krångel med spellistorna. Ni kommer garanterat ha Stockholms fetaste studentflak!

15 000 kr

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?