Effekter

Precis som grädden på moset gör allting bättre så kommer även våra effekter att göra ditt studentfirande bättre.

Vi erbjuder effekter där du kan förmedla den känslan du vill på just ditt studentflak. Vill du njuta av snön mitt i sommaren har du tillgång till våra snömaskiner eller kanske förvandla hela studentflaket till ett ända stort bubbelbad med våra skummaskiner. Vad är bättre än en effekt… Fler effekter. Varför nöja dig med en effekt vi erbjuder dig som kund fler effekter på studentflaket.

Överraska alla runt omkring och boka en eller fler effekter till ditt studentflak och gör ditt studentfirande till en dag att minnas.

Har du frågor eller funderingar på hur effekterna fungerar så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur du använder dem på bästa sätt. Skulle du även önska andra effekter hjälper vi gärna till med det.

Bubbelmaskin

Såpbubbelmaskin: 4 000 kr

Information om användning:
Häll bara i bubbelvätskan och koppla in i väggen! Inklusive 5 liter vätska.
Vill man använda mer vätska går det bra att köpa till det.
Det går också att köpa UV bubbelvätska som lyser i UV ljus.

Skummaskin

Skummaskin (liten): 3 000 kr

Skummaskin (stor): 5 000 kr

Att fylla studentflaket med skum har alltid varit en hit!

Ni syns och ni har utan tvekan det roligaste flaket i skolan. Det finns två olika maskiner att välja på: liten eller stor och det beror mestadels på hur stort flak och hur mycket skum ni vill ha.

Information skummaskin
Skummaskin som är mycket enkel att använda. Perfekt för det galna studentflaket! Fyll den med vätska och koppla in i uttag.
En 5 liters dunk med skumvätska ingår (lilla paketet, räcker för att fylla upp till halva studentflaket på ett 50-flak). 10 liters dunken ingår i det stora paketet (räcker för att fylla hela vägen upp på ett helt studentflak och lite till).

Rökmaskin

Rökmaskin: 2 500 kr

Ta med nattklubbskänslan på studentflaket.

Boka vår rökmaskin för att höja upplevelsen på studentflaket till en ny nivå. Höj trycket i refärngen eller dropet med denna partyhöjare blir studentfirandet succé.

Information rökmaskin
Rökmaskiner på 1000W som passar perfekt till alla studentflak. Inklusive enkel kontroller. Rökmaskinen är fylld vid hyran. Framhäver ditt studentflaksfirande till max. Vill man använda väldigt mycket rök kan man köpa till extra vätska i 5L dunkar.

Snömaskin

En snömaskin: 1 800 kr

Två snömaskiner: 3 100 kr

Make it snow again!

Drömmer ni om gnistrande snöflingor mitt i sommaren… Boka vår snömaskin eller varför inte två och få 500kr rabatt!

Information snömaskin
Massor av snöflingor kastas ut i luften i upp till 2 meters avstånd. Konstant användande
bildar en hög av skum/snö, som försvinner gradvis. Inklusive 5 liter vätska. Utblås kan justeras från 0-2 meter. Perfekt för tillställningar med vinter/jultema. 525x320x450 mm, 12 kg.

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?