Referenser

Har du anlitat oss att anordna en fest, event, bröllop eller studentflak?

Låt andra veta vad du tycker om Najs.nu!

Vi vill ständigt förbättras och ber därför alltid om kundens feedback. Då vi värdesätter kundnöjdheten högst av allt så uppskattar vi alla tips och all konstruktiv kritik vi kan få! Vi blir aldrig nöjda och belåtna utan strävar alltid efter att skapa nya förutsättningar eller överraskningar som gör att vi skiljer oss från andra festanordnare som bara vill få jobbet gjort vill vi att kunden får uppleva en riktig fest.

Kommentera gärna vad du tycker på vår facebook sida eller maila oss så ser vi till att dina åsikter uppdateras på sidan! Tack för din tid och återkoppling!

Henrik Ågren - Bröllop

Vill tacka för en otroligt härlig kväll med mycket dans och STORT tack till Henrik som var DJ. Inte många som vågar lämna över mikrofonen till oss när Abba drar igång 🙂 Ni kommer garanterat att anlitas när jag fyller 40!

Feraz Ibrahim - Privatfest

Proffesionellt och tillmötesgående, stort tack grabbar!

Mathias Bohman - Födelsedagsfest

Tack för en riktigt grym fest och bra service!! 

Dennis Lennhammer - Företagsfest

Stort tack för ett otroligt bra arbete i helgen då festen vart väldigt lyckad. Vill även tacka David som skötte musiken med bravur!

Isabelle Carlsson - 50års fest

Tack för fantastiskt engagemang på min mammas 50-års fest. Snabbt, effektivt och pålitligt!

Jesper Gribe - Privatfest

Festen i helgen blev super! Tydligt, enkelt och mycket proffsigt agerat från start till mål. Stort tack grabbar för hjälpen, hit vänder jag mig garanterat nästa gång också!

Jimmy Bia - Bröllop

Fest?? Ja då är det Najs.nu som ni anlitar! Finns ingen annan med denna service och som vet hur man ordnar en oförglömlig fest! 

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?