Mixer/CD-spelare

Nedan hittar du allt du behöver för att kunna kontrollera festen själv och spela som en proffs DJ eller ge din DJ dem förutsättningarna han eller hon behöver för att kunna skapa magi.

Vi erbjuder dig PA-mixer, CD-spelare, Mixer och olika DJ-paket. Maximal uthyrning av utrustning inom Stockholmsområdet. Vi hyr ut olika slags mixerpaket, allt från standard paket till riktiga proffspaket. Vi använder oss av varumärkena Mackie & Pioneer som man alltid kan lita på.

Mer information om paketen hittar du nedan. Skulle frågor eller funderingar dyka upp angående dem olika instrumenten så kontakta oss längst ner på sidan så berättar vi mer.

PA-mixer

En fest med fokus på att hålla tal och spela musik från en aux-sladd är PA-mixern det lätta alternativet som styr alla dessa på ett mycket enkelt sätt.
Det enda du behöver göra är att hålla koll på rätt kanal och höja och sänka ljudet genom dessa mixers. En PA-anläggning består av ett stort antal komponenter, men i sin enklaste form av en signalkälla till exempel mikrofon samt en högtalare av något slag med tillhörande bas. Vi använder oss av Mackie´s utbud av PA-mixer.

Mackie Mix8

295 kr

Mackie Mix8 levererar den kvalitet du förväntar dig från ett av de världsledande företagen inom mixer-design. Den professionella Mix-serien har högkvalitativa komponenter, ett robust metallchassi och funktioner konstruerade för en mängd olika tillämpningar. Med Mackie:s förförstärkare och beprövade höga headroom, low-noise design ger Mix ett fantastiskt ljud.

Mackie 802VLZ4

495 kr

Mackie 802VLZ4 är ett professionellt mixerbord utrustat med verktygen du behöver för att ut det bästa av ditt live-ljud, utan några externa effekter och dynamiska bearbetningsenheter. Solid konstruktionskvalitet gör 802VLZ4 till ett vägtåligt, gig-färdigt mixerbord som erbjuder otrolig ljudkvalitet med stadig tillförlitlighet.

Mackie ProFX22v2

1995 kr

Mackie ProFX22v2 är en robust och mångsidig 22 kanal mixer som har ett utbud av innovativa effekter och anslutningar att tillhandahålla ett omfattande mixerbord. Med sexton kraftfullt och öppet Vita mikrofon förförstärkare, 16 inbyggda digitala effekter, 7-bands grafisk master EQ och 3-bands EQ per kanal och USB connectivity ProFX22v2 levererar premium Mackie prestanda och ljudkvalitet perfekt för studio och live program.

CD-spelare

CD-spelare gör det lätt att göra snygga övergångar för att gästerna att njuta av och för att hålla dansgolvet i konstant gung. Tillsammans med våra bra högtalarpaket kan du göra egna härliga låtar som folk kan dansa till. Pioneer är lätt att använda och av väldigt hög kvalitet.

Pioneer CDJ-350

295 kr

Pioneer CDJ-350 är en ingångs produkt av hög kvalitet som spelar alla vanliga och professionella format från CD och USB precis som proffsspelaren ”Pioneer CDJ-2000”. Dess verkliga styrka upptäcker du när du kopplar den till din dator. USB-porten möjliggör plug and play-stöd för kompatibla DJ-program och Midi-kontroll för andra musikprogram.

Pioneer CDJ 800

250 kr

Pioneer CDJ-800 bygger på företagets Jog Wheel-teknik. Som svar på feedback från dem absolut bästa DJs ute i världen har Pioneer också lagt till helt nya och unika egenskaper.

.

Pioneer CDJ-850

 450 kr

Pioneer CDJ-850 är perfekt för den lättare tillställningen eller för att öva upp dig inför CDJ-1000 som är det perfekta verktyget på nattklubben.

Pioneer CDJ-1000

350 kr

Pioneer CDJ-1000
Fullt utrustad och inspirerad av världsberömda DJs, rymmer den geniala CDJ-1000MK3 tillsammans med en massa bra egenskaper för att få den fulla upplevelsen.

MK3s kombinerar praktisk MP3-kompatibilitet, en snabb mappsökningsanläggning, förbättrad presentation av spår / våg data och ett förbättrat joghjul med justerbar dragkraft. Den är utformad för att ge den mest fördelaktiga digitala DJ-upplevelsen.

Pioneer CDJ-900 NEXUS

650 kr

Pioneer CDJ-950
LCD-skärm med fullfärgad och förbättrad visning och spårningsinformation. CDJ-900NXS har en stor skärm med högsta upplösning på alla CDJ, vilket visar en mängd spårinformation och egenskaper som CDJ-2000NXS.

Pioneer CDJ-2000 NEXUS

995 kr

CDJ-2000NXS2
Större, mångfärgad pekskärm med ett qwerty-tangentbord och sökfilter som hjälper dig att välja spår snabbare. 2 banker med 4 heta signaler ger dig mer kreativ frihet, medan ett 96 kHz / 24-bitars ljudkort och stöd för flac/ apple förlustfritt ljud betyder att du kan spela med högre upplösningsformat.

MIXER

Mixer är enheten som styr hur ljud från olika ljudkällor summeras innan de skickas vidare till högtalarna, bandspelare eller dator. Grundfunktionen är att styra hur starkt var och en av de olika ljudkällorna ska höras då de hörs tillsammans. Ljudkällor kan till exempel vara mikrofoner, musiken från CD-spelarna. Det är modern i cirkeln. Vi använder oss av Pioneer på mixerborden.

Pioneer DJM-250

295 kr

Pioneer DJM-250 har ärvt några av de professionella egenskaperna hos den populära DJM-900NXS2, som Magvel Crossfader och Sound Color FX-filtret. Noggrann kontroll, en tydlig layout och dedikerade 3-bands isolatorer gör att du kan scratcha och blanda instinktivt.

Pioneer DJM-350

350 kr

Pioneer DJM-350
Ta ett steg mot professionell DJ-blandning.
Med funktioner som finns på våra avancerade klubbprodukter, som kraftfulla kreativa effekter och nya unika sådana som USB-inspelning, är DJM-350 den perfekta DJ-mixern på entréplanet eller en produktlansering.

Pioneer DJM-400

395 kr

Pioneeer DJM-400
Även om DJM-400 är den minsta mixern i vårt Pioneer-sortiment, är den perfekt bärbar och stor i prestanda, med enastående ljudkvalitet.

 

Pioneer DJM-450

450 kr

Pioneer DJM-450
2-kanals mixer från Pioneer DJ med Sound Color FX, Beat FX och mycket mer. Rekord box DJ + DVS ingår

Pioneer DJM-750

695 kr

Pioneer DJM-750
Ta steg till dj-båset med DJM-750MK2, en 4-kanals mixer som har många nyckelfunktioner och designelement som liknar DJM-900NXS2, vilket skapar en klubbstil i kombination med våra professionella CDJ- eller XDJ-multispelare.

Pioneer DJM-800

750kr

Pioneer DJM-800
Belastad med ett fantastiskt utbud av funktioner och jawdropping-effekter, ger DJM-800 dig frihet för kreativitet och digital kontroll för dina fingertoppar att utforska.

Pioneer DJM-900 NEXUS

1150 kr

Pioneer DJM-900 Nexus
Ta din prestanda till nya höjder med DJM-900NXS2, som innehåller vår 64-bitars mixerprocessor för ett varmare och bättre ljud. Vi har finjusterat EQ- och faderkurvorna och förbättrat FX-kontrollerna för att ge dig ännu mer kreativa val. Dessutom har den mångsidiga DJM-900NXS2 en oberoende Send / Retur, 4st phono-ingångar och 2st USB-portar - vilket ger dig flexibilitet för att ställa in din väg.

Pioneer DJM-2000 Nexus

1095 kr

Pioneer DJM-2000 NEXUS
Tid för alla på festen att höja sina förväntningar med DJM-2000nexusen, en 4-kanals digital mixer som tar spontan kreativitet till en helt ny nivå. Pioneer har tagit över baren igen med denna utgåva av DJM-2000nexus. Allt för att ge Dj:n de bästa förutsättningarna för festen.

Pioneer DJM-4000

1195 kr

Pioneer DJM-4000
DJM-4000 är en 4-kanals mixer som ger en premie på dj-dynamik, användbarhet och professionell stil. Det inbyggda USB-ljudkortet gör att du kan ansluta en bärbar dator utan att ljudkvalitén går förlorad. Den låter dig spela musik som sparas på en dator som du kan spela in dina DJ-mixar samtidigt.

DJ PAKET

Har du en grym DJ till festen men saknar utrustningen för att skapa magin. Hyr ett av våra mixerpaket allt från ett standardpaket till ett riktigt proffspaket. Vi har allt inom Pioneer och ser till att du är förberedd för att ta festen med storm. Skulle du vara intresserad av att hyra en av våra grymma DJ´s kan du göra det under fliken ”DJ”.

Pioneer CDJ-350 + DJM-350

795 kr

Pioneer CDJ-350 är en ingångs produkt av hög kvalitet som spelar alla vanliga och professionella format från CD och USB precis som proffsspelaren ”Pioneer CDJ-2000”. Dess verkliga styrka upptäcker du när du kopplar den till din dator.
Med funktioner som finns på våra avancerade klubbprodukter, som kraftfulla kreativa effekter och nya unika sådana som USB-inspelning, är DJM-350 den perfekta DJ-mixern på entréplanet eller en produktlansering.

Pioneer CDJ-2000 + DJM-800

2195 kr

Pioneer CDJ-2000
Större, mångfärgad pekskärm med ett qwerty-tangentbord och sökfilter som hjälper dig att välja spår snabbare. 2 banker med 4 heta signaler ger dig mer kreativ frihet, medan ett 96 kHz / 24-bitars ljudkort och stöd för flac/ apple förlustfritt ljud betyder att du kan spela med högre upplösningsformat.
Belastad med ett fantastiskt utbud av funktioner och jawdropping-effekter, ger DJM-800 dig frihet för kreativitet och digital kontroll för dina fingertoppar att utforska.

Pioneer CDJ-2000 + DJM-2000

2395 kr

CDJ-2000 Nexus + DJM-2000 Nexus.
Kan inte bli så mycket bättre.

Pioneer DDJ RB

295 kr

Pioneer DDJ RB
Börja mixa med DDJ-RB som är inspirerad av våra professionella controllers för rekord box dj, DDJ-RZ och DDJ-RX. Den här USB-drivna 2-kanalskontrollen är allt du behöver för att komma igång med vår rekord box dj-prestanda.

Pioneer DDJ SR

495 kr

Pioneer DDJ SR är en robust och mångsidig 22 kanal mixer som har ett utbud av innovativa effekter och anslutningar att tillhandahålla ett omfattande mixerbord. Med sexton kraftfullt och öppet Vita mikrofon förförstärkare, 16 inbyggda digitala effekter, 7-bands grafisk master EQ och 3-bands EQ per kanal och USB connectivity ProFX22v2 levererar premium Mackie prestanda och ljudkvalitet perfekt för studio och live program.

Pioneer DDJ SR2

695 kr

Pioneer DDJ SSR2
Med DDJ-SR2 har man harmonisk kontroll och med dedikerade tangentkontroller för Serato DJ, så att du kan styra programvarufunktionerna med ett knapptryck. Denna 2-kanaliga styrenhet tar efter vårt professionella DJ-redskap med mångfärgade prestationsplattor och en rymlig layout. Kompakt och lätt att transportera till alla spelningar.

Pioneer DDJ SX2

695 kr

DDJ-SX2 stöder "Serato Flip", en ny funktion av "Serato DJ" som registrerar och uppmanar maximalt sex beställningar och intervaller (sekvenser) av HOT CUE-operationer. Speciellt utformade övergångsknappar ingår också för att enkelt kunna hoppa över delar av musiken etc.

Pioneer DDJ RX

695 kr

Pioneer DDJ RX gör det själv och ta kontroll med DDJ-RX, en av de första inbyggda kontrollerna för rekord box dj, vilket ger dig flexibiliteten att förbereda dina spår i rekord box och sedan få plug-and-play-prestanda direkt från din bärbara dator. Controller speglar programvarans layout exakt för att möjliggöra intuitiva och kreativa prestanda.

Alla priser inkluderar moms och gäller för 1 dygn. Avtalad leverans eller avhämtning sker hos oss. Förhandsbokning är ett måste. Observera att det är Er försäkring som skall täcka eventuell stöld och om något går sönder (ej fabrikationsfel). Kopia på hemförsäkring samt legitimation skall bifogas när Ni hämtar utrustningen. Betalning sker som avtalat.
Tel. 070 444 60 74, Email: info@najs.nu

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?