Mikrofoner

Sång, tal eller kanske karaoke på festen?

Boka en eller flera mikrofoner från alla våra olika märken till din fest så dina gäster inte går miste om vad du vill få fram på festen. Spar på rösten och låt vår autotune hjälpa dig sätta alla toner på karaoken och imponera på dina vänner.

Vår karaoke erbjuder över 20.000 låtar som du och dina gäster kan tävla i om vem som vinner årets sångfågel.

Välj bland våra mikrofoner nedan och boka den som passar bäst för just ditt tillfälle. Har du frågor och funderingar angående din bokning är du mer än välkommen att kontakta oss.

Shure 565SD Klassisk Sångmikrofon

495 kr
Shure 565SD Klassisk Sångmikrofon

Den Shure 565SD klassisk sångmikrofon har en valbar dual-impedans-operation och är idealisk för vocal applikationer. Den dynamiska mikrofonen återger utmärkta vokala prestationer och det främre gallret ger utmärkt skydd från vind och pop ljud. 565SD mikrofon är idealisk för en mängd olika arenor som auditorier, kyrkor, hallar och skolor. En skräddarsydd frekvensåtergivning garanterar ljusa hög-avslutar om inspelning i studion eller utför på scenen.

Shure Beta 87A

695 kr

Shure Beta 87A

Den Shure Beta 87A kondensatormikrofon är en handhållen Röstmikrofon med utestående ljudtrycksnivåer och en jämn frekvensåtergivning. Konsekvent superkardioid polar mönstret levererar utmärkt gain gratis feedback och oönskat brus. Det avancerade patron chockmonterad systemet garanterar 87A kan motstå påfrestningarna vid liveframträdanden i varje situation. Kombinationen av raffinerat ljud och robust konstruktion gör Beta kondensatormikrofonen passar professionell ljudförstärkning, sändningar och studio.

Sennheiser E835S

595 kr
Sennheiser E835S
Sennheiser e835s sångmikrofon är det perfekta valet för vokala prestationer, oavsett om du är i en replokal, hemmastudio eller på scenen. Med ett robust metallhölje med en tyst strömbrytare, Sennheiser e835s mikrofoner isolera hantering buller samtidigt också skjuter genom hög på scenen nivåer med enastående skärpa. Detta Sennheiser pack innehåller tre e835s dynamisk kardioid mikrofoner, tre mikrofonklämmor och tre skyddande påsar.

Sennheiser E965

795 kr
Sennheiser E965
Den Sennheiser e965 erbjuder ett unikt omkopplingsbar super-kardioid/kardioid polart mönster för maximal feedback avvisande. Denna mikrofon erbjuder högupplösta, mångfacetterade ljud och en extremt robust konstruktion, byggd för att tåla tuffa vägen. Denna professionella sångmikrofon återger lägre mellantonerna i en varm, väldefinierade sätt samtidigt ge klarhet med finess. E965 är idealisk för vocal applikationer, oavsett om du är en sångare eller högtalare, du kan bekvämt och växla enkelt din Upptagningsmönster beroende på scenen eller plats.

Sennheiser e835 x3

1295 kr
3 st. Sennheiser e835s sångmikrofon är det perfekta valet för vokala prestationer, oavsett om du är i en replokal, hemmastudio eller på scenen. Med ett robust metallhölje med en tyst strömbrytare, Sennheiser e835s mikrofoner isolera hantering buller samtidigt också skjuter genom hög på scenen nivåer med enastående skärpa. Detta Sennheiser pack innehåller tre e835s dynamisk kardioid mikrofoner, tre mikrofonklämmor och tre skyddande påsar.

Kareoke paket

Karaoke

500 kr

Vi erbjuder våra kunder karaoke med över 20.000 låtar. Se till att ta din chans och visa dina vänner vad du går för!

Alla priser inkluderar moms och gäller för 1 dygn. Avtalad leverans eller avhämtning sker hos oss. Förhandsbokning är ett måste. Observera att det är Er försäkring som skall täcka eventuell stöld och om något går sönder (ej fabrikationsfel). Kopia på hemförsäkring samt legitimation skall bifogas när Ni hämtar utrustningen. Betalning sker som avtalat.
Tel. 070 444 60 74, Email: info@najs.nu

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?