Allt för en lyckad fest

Fira något eller för att skapa glädje!

Vår vision är att du som kund på ett enkelt och smart sätt kan boka den bästa festen till det bästa priset. Du hittar flera olika fest lösningar på hemsidan där vi erbjuder våra kunder att skapa sin Privatfest, företagsfest eller bröllopsfest. Vi främjar kundnöjdhet inom företaget och säger aldrig nej till tankar och idéer. Vi säger ja och ser till att skapa den festen som du alltid drömt om. Skulle något inte finnas tillgängligt på hemsidan så går det alltid bra att kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag på just det du önskar.

Vi är sedan 2008 en eventplanerare och uthyrningskonsult av ljud, ljus och DJ:s i absoluta toppklass.

Fester har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Det handlar om att uppskatta varandra, glädje och passion. Att känna att man lyckats bra på jobbet och fira framgången eller att man önskas all lycka i förhållandet på bröllopsfesten.

Vi på Najs.nu erbjuder dig som kund möjligheten att skapa den bästa festen, karaoken eller discot som du alltid drömt om!

Ingenting är omöjligt. Vårt motto lyder – Har ni festen? Vi har resten!

Boka din nästa fest med oss på Najs.nu. Tillsammans skapar vi en oförglömlig dag!

Mer information om hur du kontaktar oss för att boka festen hittar du längst ner på sidan. Det går även bra att bolla idéer och tankar med oss via telefon eller mejl.

Alla priser inkluderar moms och gäller för 1 dygn. Avtalad leverans eller avhämtning sker hos oss. Förhandsbokning är ett måste. Observera att det är Er försäkring som skall täcka eventuell stöld och om något går sönder (ej fabrikationsfel). Kopia på hemförsäkring samt legitimation skall bifogas när Ni hämtar utrustningen. Betalning sker som avtalat.
Tel. 070 444 60 74, Email: info@najs.nu

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?