Effekter

Precis som grädden på moset gör allting bättre så kommer även våra effekter att göra din fest steget bättre.

Vi erbjuder effekter där du kan förmedla den känslan du vill på just din fest oberoende på årstid. Vill du njuta av snön på sommaren har du tillgång till våra snömaskiner eller kanske förvandla hela festen till ett ända stort bubbelbad med våra skummaskiner så har du kommit helt rätt. Vad är bättre än en effekt… Fler effekter. Varför nöja dig med en effekt vi erbjuder dig som kund fler effekter.

Överraska dina gäster med en fest de sent kommer glömma och boka din effekt nedan.

Har du frågor eller funderingar på hur effekterna fungerar så tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur du använder dem på bästa sätt. Skulle du även önska andra effekter hjälper vi gärna till med det.

Skummaskin

795 kr

Förvandla din fest till ett stort skumparty. Spelar ingen roll vilken säsong det är ute med denna effekt får du utlandskänsla av hur en fest ska firas på riktigt.

Skummaskin som är mycket enkel att använda. Perfekt för scener, pubar och små dansgolv Fyll den med vätska och koppla in i väggen.
En 5 liters dunk vätska ingår (1.5l som ger 5l när den är utblandad). Vill man använda mer kan man köpa till ytterligare dunkar. Vi har bl.a. dunkar på 5L som ger 125L utblandad vätska.

Rökmaskin

995 kr

Rökmaskiner har alltid varit en hit på fester. Det är den mest använda effekten inom festvärlden och det finns en anledning till det. Den skapar en cool känsla och funkar bra att använda till musiken som en festhöjare i refrängen.

Rökmaskiner på 1000W som passar perfekt för det mediumstora dansgolvet. Inklusive enkel kontroller. Rökmaskinen är fylld vid hyran. Framhäver dina ljuseffekter. Vill man använda väldigt mycket rök kan man köpa till extra vätska i 5L dunkar.

Snömaskin

1095 kr

Det är med hatkärlek kunder beställer denna effekt. Dem flesta förknippar snöflingor med mörker och kyla... Här får du den raka motsatsen! Värme från musiken och vackert ljus från alla glittrande snöflingor. En riktig sagodröm.

Massor av snöflingor kastas ut i luften i upp till 2 meters avstånd. Konstant användande bildar en hög av skum/snö, som försvinner gradvis. Inklusive 5 liter vätska. Utblås kan justeras från 0-2 meter. Perfekt för tillställningar med vinter/jultema. 525x320x450 mm, 12 kg.

Bubbelmaskin

695 kr

Det finns få saker som slår såpbubblor en vacker sommardag. Denna effekt är ett måste till ett vackert bröllop eller en utefest. Är du trött på vintern kan detta en perfekt effekt som får dina vänner att påminnas om sommaren.

Bubbelmaskin lämplig för den större tillställningen. Häll bara i bubbelvätskan och koppla in i väggen! Inklusive 5 liter vätska. Vill man använda mer vätska går det bra att köpa till det. Det går också att köpa UV bubbelvätska som lyser i UV ljus.

Alla priser inkluderar moms och gäller för 1 dygn. Avtalad leverans eller avhämtning sker hos oss. Förhandsbokning är ett måste. Observera att det är Er försäkring som skall täcka eventuell stöld och om något går sönder (ej fabrikationsfel). Kopia på hemförsäkring samt legitimation skall bifogas när Ni hämtar utrustningen. Betalning sker som avtalat.
Tel. 070 444 60 74, Email: info@najs.nu

Kontakta oss.

Du når oss enkelt via både mejl och telefon. Kontaktuppgifterna finner du här nedan. Vill du veta mer om våra tjänster?
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Hoppas vi hörs!

Vår mejladress är info@najs.nu

Vill du bli kontaktad?